|
|
| Autor |
Wiadomość |
alice6
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
|
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 17:34
|
|
|
|
Witam, miałam przyjemność obejrzenia efektów pracy Państwa Maroszek.
Foto-książka mnie bardzo urzekła swoim pięknem i nadzwyczajną jakością zdjęć. Jeśli chodzi o film, to nie podobało mi się, że były pokazane zdjęcia z albumu a i w podsumowaniu filmu te urywki z wesela i podstawione do nich głosy, miało być śmiesznie a wcale nie było. Kwestia gustu. Na pewno wszystko jest do dogadania z Parą Młodą, bo możliwe, że właśnie mogli sobie zażyczyć taką opcję, ale ogółem rzecz biorąc kręcenie scen do filmu bardzo dobrze wychodzi temu Panu.
Para Młoda z tego co wiem brała full zestaw, czyli:
-2 części filmu w opakowaniu alcantarze dla Młodych
-plus bodajże 3 lub 2 kopie, oczywiście na każdej z płyt nadruk ze zdjęciem Młodych, co bardzo mi odpowiada i świetnie się prezentuje,
-duże zdjęcie na płótnie pary - na salę weselną,
-duże zdjęcie ślubne na płótnie,
-2 zdjęcia ślubne oprawione dla Rodziców,
-album z wesela,
-album ze ślubu i pleneru,
-foto-książka z pleneru,
-i bardzo duża ilość zdjęć na płycie (dokładnie nie wiem ile),
- oraz zdjęcia gości weselnych, bardzo pięknie obrobione.
O cenie nie napiszę, bo to kwestia indywidualnego dogadania się z Wykonawcami
Ogólnie bardzo duży Plus ! Według mnie bardzo podobnie wypadają z Video-Mixem, jeśli chodzi o jakość wykonywanych usług. Dlatego myślę, że warto zainteresować się obiema firmami i porównać ceny ! |
|
|
 |
sabrinaa
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 18:21
|
|
|
|
Byłam, widziałam nagrania jak i zdjęcia. Fajne, ładne,wszystko profesjonalnie Młodzi, bardzo sympatyczni. Dużym plusem jest to, że każda parę traktują indywidualnie a nie szablonowo. Widać, że to ich pasja a nie "kolejne wesele które trzeba odbębnić" Zrobią to co młodzi sobie zażyczą. W najbliższych dniach jadę podpisać umowę na październik 2012r Mam ich z polecenia od mojej koleżanki bo u niej również będą. Ale wiadomo to sprawa indywidualna. Mi się bardzo podobało a komuś nie koniecznie. Pan Piotrek bardzo dobrze nagrywa tak jak ja chciałam czyli wolno. A nie 10 sekund jedna piosenkę 15 sekund drugą piosenkę itd. Wszystko pomału, dokładnie. |
_________________ sabrinaa |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|