|
|
| Autor |
Wiadomość |
w_zalinski
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 18.06.2011
Wiek: 24 Dołączył: 18 Kwi 2010 Posty: 4 Skąd: Skarżysko/Radom
|
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 11:14 Rajmund Piasta
|
|
|
|
Witam, polecam świetnego fotografa - Rajmund Piasta, wprawdzie nie jest z Radomia (jest ze Skarżyska), jednak nie pobiera żadnej dodatkowej opłaty za dojazd. Świadczył uslugi na weselu mojej siostry w 2009r., zarezerwowałem już go na swój ślub (2011r.).
Cena na 2011r: 1600 zł + możliwa niewielka podwyżka (ok 100zł) w zależności od wprowadzenia nowinek technicznych w przyszłym roku.
W cenie zdjęcia reportażowe (dom, ślub, wesele) + plener (ew. studio), niekoniecznie w dniu ślubu (np. my planujmy plener w tygodniu po weselu, oczywiście bez żadnej dopłaty.
Para otrzymuje książę-album + wszystkie zdjęcia na płycie.
Rajmund Piasta |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Kwi 26, 2010 20:03
|
|
|
|
| Jezeli db kojarzę p. Rajmunda, to moja koleżanka korzystała z Jego usług. Powiem tak- rewelacja. super oko, umiejętność złapania chwili. Fotograf ma w sobie to cos, co jest pasją i zamiłowaniem a nie zwyklym trzymaniem aparatu dla kasy. |
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|