Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Video + Foto] Studio HDV EMIX
Autor Wiadomość
STUDIO HDV EMIX
Dopiero zaczynam

Właściciel firmy
Studio HDV EMIX
Wysłany: Czw Gru 03, 2009 12:24   [Video + Foto] Studio HDV EMIX

Szukasz fotografa i kamerzysty na swój ślub wejdź na www.hdvemix.nets.pl
Działamy na terenie całej Polski. Pracujemy na najnowszych, profesjonalnych kamerach HDV SONY oraz aparatach firmy Nikon. Realizujemy sesje wideo i foto w plenerze (teledyski i fotoksiążki)

Dzień ślubu jest jednym z najważniejszych dni w życiu, dlatego warto aby film z Waszym udziałem był wyjątkowy i odzwierciedlał w pełni ten radosny dla was dzień. Nasza firma zadba o to aby tak właśnie było. To Wy macie wpływ na to jak będzie wyglądał film z Waszym i ile będzie on was kosztował. To Wy dajecie nam wskazówki czego oczekujecie a my postaramy się sprostać Waszym oczekiwaniom. To Wy jesteście reżyserami Waszego filmu, więc nie zwlekajcie, jeśli nie chcecie się nudzić oglądając Wasz film i zadzwońcie właśnie do nas. Przy realizacji materiału z uroczystości pracują dwie osoby-kamerzysta i fotograf
Konkurencyjne ceny. ZAPRASZAMY

Studio HDV EMIX Zwoleń

Tel. 692 800 694, email studioemix@wp.pl

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 16:22   

czy ktos korzystał z usług tego studia? prosze o recenzje:)

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 20:42   

tak więc mimo ze nie było ani jednej opinii, zdecydowalismy sie na ta firme! to co obejrzelismy na stronce w zupełności nam wystarczyło,i postanowiliśmy osobiście jeszcze obejrzec materiały. film nagrany dobrze, ciekawe ujęcia, bez trzęsących się rąk, z pomysłem plener, na dwie kamery z wysięgnikiem:) zdjęcia i fotoksiązka wporządku, Pan bardzo miły kontaktowy, profesjonalnie podchodzi do pracy. i cena zdecydowanie przystępna!! POLECAMY!

mayami 
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 12:20   

My się wybieramy do nich w piątek, więc wtedy coś więcej napiszę.
Póki co ceny:
Foto - 500 zł
Video - 1500 zł.
Pytałam o ceny na 2012 rok.
Nie wiem dokładnie co wchodzi w pakiet, ale dowiem się i napiszę.
Jeśli ktoś chce się z nimi spotkać to wcześniej trzeba zadzwonić. Na miejscu do obejrzenia film, zdjęcia i fotoksiązki.

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 12:46   

mayami napisał/a:
My się wybieramy do nich w piątek, więc wtedy coś więcej napiszę.
Póki co ceny:
Foto - 500 zł
Video - 1500 zł.
Pytałam o ceny na 2012 rok.
Nie wiem dokładnie co wchodzi w pakiet, ale dowiem się i napiszę.
Jeśli ktoś chce się z nimi spotkać to wcześniej trzeba zadzwonić. Na miejscu do obejrzenia film, zdjęcia i fotoksiązki.

napisz koniecznie jak wrażenia :) my bylismy zadowoleni :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lut 20, 2011 22:19   

hej:) mayami i jak wrazenia ?

mayami 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 13:01   

No to się zdecydowaliśmy na nich.
Rozmawialiśmy tylko z kamerzystą, ale to nam wystarczyło.
Pokazał nam filmy z wesela, kilka nawet. Bardzo nam się podobało, bo nie są to kiczowate filmy z animacjami w postaci baloników czy latających bocianów. Nie ma tej czołówki na stronie akurat, ale dla mnie wyglądało to jak film. Jakość dżwięku świetna, obrazu również. Mają kamerę do nagrywania HD, ale ponieważ jeszcze nagrywanie na blu - ray nie jest popularne, to film dają na płycie DVD, ale do ręki dostajemy też kasetę, na którą było bezpośrednio nagrywane w tej lepszej jakości, za jakiś czas można będzie przegrać.
Co do samego filmu, to w kościele nie ma nagrywania po kolei wszystkich gości (no chyba, że ktoś ma takie życzenie), jeśli kazanie jest nudne lub mało odpowiednie na taką okazję (co się zdarza często) to je skracają, tak żeby nie było złych wspomnień. :) Życzenia też kręcą według uznania młodych. Cena jest stała, tzn. nie będzie taniej jeśli nie chce się kręcenia błogosławieństwa i przygotowań, bo jest to kwestia kilku minut dosłownie.
Cały film trwa 3 - 4 godziny.
Co do pleneru, to może się odbyć w dniu wesele, ale pan raczej nie polecał, bo woli jak para jest już rozluźniona i nie boi się ubrudzenia stroju weselnego, przez co jest się bardziej odważnym ;) Plener trwa około 3 - 4 godzin, bo wolą powtórzyć ujęcia niż żeby ktoś miałby być niezadowolony. Przyznam, że byłam przeciwna filmowi z pleneru, bo wydawało mi się, że to takie sztuczne... ale to co zobaczyłam sprawiło, że zmieniłam zdanie. Piękne ujęcia, oddające uczucia zakochanych - naprawdę bardzo naturalne!
Za dojazd na wesele nic nie płacimy więcej, później na plener, jeśli byśmy chcieli w Radomiu to 30 zł.
I za cenę 2 tysiące dostajemy: 3 komplety nagrań w ładnym opakowaniu, z bardzo dobrej jakości nadrukiem na płytach, w tym jedno dla młodych w etui pokrytym chyba welurem (ale średnio nam się to podobało); dostajemy też 100 zdjęć z wesela i pleneru w albumie i reszta ok. 1000 na płycie.
Zdjęcia są w dość dobrej jakości, może nie każde mnie powaliło, są naturalne i mają coś w sobie. Oglądałam wiele zdjęć innych fotografów i wydaje mi się, że niektórzy za bardzo są nastawieni na fotografią artystyczną i przez to przesadzają z efektami - tu tego nie było. Mniej podobały mi się zdjęcia z samego wesela. Ale to pewnie kwestia gustu. Plusem jest to, że niedługo kupują nowy sprzęt fotograficzny.
Na weselu są do ok. 2, standardowo, chwilkę po oczepinach się zbierają. Cały czas są dwie osoby. A i jest możliwość kręcenia na dwie kamery, ale nie znam ceny, bo to nas nie interesowało. Widzieliśmy za to taki film i przyznam, że dużo ciekawsze są ujęcia wtedy.
Fotoksiążka ok. 400 - 500 zł, płatne dodatkowo. Książka też nam się nie za bardzo podobała, ale to chyba kwestia wyboru, bo to akurat młodzi sobie zażyczyli taką wersję.
Kamerzysta jest bardzo konkretny, można się z nim dogadać.
Zaliczka 400 - 500 zł.

Ceny na lipiec 2012.

Dzięki Aga za Twoje opinie, bo pewnie byśmy nie pojechali, gdyby nie to. Dowiedzieliśmy się z forum o tej firmie.

Pozdrawiam.

luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 14:36   

to tanio masz tego kamerzyste i fotografa i to na 2012. ja jak dzwoniłam to za samego kamerzyste powiedzieli mi 1400.

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 16:58   

Super Mayami że sie na nich zdecydowaliście :) ja tez na poczatku nie bylam przekonana, ale po obejrzeniu u Pana w domu materiałów stwierdzilismy ze robią naprawdę dobrą robotę za przystępną kasę...
my wzięliśmy drugą kamerę bo tak sobie wymyśliłam, i strasznie podoba mi się taki film.
co do zdjęć to faktycznie nie wszystkie były fajne, ale to kwestia miejsca w którym jest robiony plener.
co do fotoksiążki to widzieliśmy trzy różne( dwie tansze i jedną droższa) i zdecydowalismy się na tą za 500 zł, była bardzo porządnie zrobiona.

mayami 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Lut 21, 2011 19:56   

A ile za drugą kamerę?

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 23:47   

my za druga kamerę dopłaciliśmy 500zl :)

ada221 
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Lut 25, 2011 09:11   

A czy w tej cenie jest juz cały reportaz chodzi mi o zdjęcia tzn plener kościół i przyjęcie?
A nie wiecie czy robia same zdjęcia? Bo kamerzyste juz mam ale jak tak czytam wasze posty to myśle ze lepiej by było wziąc juz wszystko razem, chyba ze mojego komus odstąpue cena 1200:) 30. 06.2012

[ Dodano: Pią Lut 25, 2011 09:12 ]
A czy słyszałyście moze czy kamerzysci kiedykolwiek oddaja zaliczke , w sumie mialby jeszcze duzo czasu na znalezienie kogos na nasze miejsce 1, 5 roku ale pewnie sie nie zgodzi........:(

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu