Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Video-merc (Paweł Sławiński) [foto+video]
Autor Wiadomość
anka87 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Paź 22, 2010 19:20   Video-merc (Paweł Sławiński) [foto+video]

Czy ktoś spotkał się z pracą tej firmy, jej efektami, może ktoś współpracował? Czekam na opinie... Z góry dziękuje.

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 19:46   

Widziałam u znajomych efekt ich pracy. ślub byl ponad rok temu. zdjęcia naprawde piękne, tak samo film. nie znam szczegółów finansowych ale młodzi byli zadowoleni. sami jestesmy na etapie poszukiwania fotografa i własnie sie zastanawiamy czy ich nie wziąć

Bacaj 
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
Wysłany: Pon Paź 25, 2010 08:13   

http://www.video-merc.pl/

anka87 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Paź 25, 2010 08:51   

Stronę znam, jestem także po wstępnej rozmowie w sprawie terminu, ale chciałabym poczytać o opiniach tych którzy korzystali z tej firmy...

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pon Lut 21, 2011 19:57   

Podbijam temat, jak tam ktos może w ostatnim czasie widział efekty ich pracy? bo ja jestem narazie na etapie przeglądania stron internetowych firm i właśnie m.in. ich wytypowałam jako "tych którzy przechodzą do następnego etapu" ;-) Chciałabym poznać opinie i ewentualnie jakie ceny na 2012?

Karolcia840 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 7.08.2010
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 23:18   Video Merc

Witam. My juz po - firma profesjonalna od poczatku do momentu oddania plyty. Super podejscie do klienta wymagajacego !!!! - wspomne ze zwiedzilismy mnostwo firm zanim sie zdecydowalismy. Film kamerowany 2 kamerami z kranem - naprawde robi wrazenie. Mloda i sympatyczna ekipa - prawdziwi zapalency. podczas wesela, slubu doradzali nam rzeczy o ktorych nie mielismy pojecia bedac wczesniej gdzies gosciem weselnym.
Bralismy od nich rowniez fotografie i zdjecia naprawde sliczne...
spotkamy sie napewno na chrzcinach :mrgreen:

aleksandra2909 
Rozkręcam się

Data ślubu: 07.07.2012
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 10:23   

fajnie jest czytać takie pozytywne komentarze ponieważ my również zdecydowaliśmy się skorzystać z usług tej firmy na naszym ślubie i weselu:)

Tomasz21 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 11.06.2011
Wysłany: Pon Lip 11, 2011 09:22   Video-Merc

Witam serdecznie,
Ja oraz moja obecna żona zawarliśmy związek małżeński 11.06.2011 roku w kościele w Solcu nad Wisłą a wesele mieliśmy na sali weselnej w Lipsku. Jeśli właśnie chodzi o video filmowanie całą imprezę obsługiwała nam firma Video-Merc. Podejście profesjonalne do tematu, bardzo miła współpraca. Od samego początku do chwili odebrania płytek bardzo sympatycznie sie współpracuje. Wiele rzeczy podpowiadają i to naprawdę sensownie. Oprawa muzyczna dopasowana jest do konkretnych sytuacji odbywających się na weselu. Jeśli chodzi o montaż to jesteśmy zadowoleni bardzo jak również inni nasi goście co już zdążyli zapoznać się z nagraniem. Paweł (kamerzysta) ma naprawdę wiele pomysłów na świetny plener, my zdecydowaliśmy się na przelot samolotem oraz spacerek po Muzeum Wsi Radomskiej. FIRMA GODNA POLECENIA, PEŁEN PROFESJONALIZM.
W razie potrzeby mogę użyczyć swojego nagrania by ocenić.

olakowalska 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 25.06.2011
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 11:24   Re: Video-merc (Paweł Sławiński) [foto+video]

anka87 napisał/a:
Czy ktoś spotkał się z pracą tej firmy, jej efektami, może ktoś współpracował? Czekam na opinie... Z góry dziękuje.

25 czerwca braliśmy ślub i nasz wielki dzień uwieczniała firma Video-merc, jesteśmy baaardzo zadowoleni z pracy Pawła, ma świetne pomysły, trafnie doradza dzięki czemu płyta jest cudna!! , naprawdę serdecznie polecamy!! I jeszcze raz dziękujemy!!

Ola

esc0011 
Zadomawiam się

Data ślubu: 12.05.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 21:10   

a czy ktoś orientuje się w cenie??

Dori 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 04.06.2011
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 22:43   

Witam,

w dniu 04.06.2011 odbyła się nasza uroczystość Zaślubin oraz wesele. Zdecydowaliśmy się na współpracę z firmą Video-Merc i skorzystaliśmy w pełni z ich usług. Mieliśmy dwóch kamerzystów oraz fotografa. Z efektów ich pracy jesteśmy bardzo zadowoleni, nie mamy żadnych zastrzeżeń ani do filmu z wesela ani do zdjęć. W pełni profesjonalna firma, godna polecenia! Bardzo miło się z nimi współpracuje, poleciliśmy ją już paru znajomym ;-) Jeśli chodzi o cenę my płaciliśmy 4500 zł za cały pakiet.

agatka505 
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 23:14   

4500...hmm trochę sporo... My biorąc osobno kamerzystę i fotografa płacimy 2500... u fotografa 4 albumy- jeden duży i 3 małe. Plus plener itp itd...

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu