Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[Video] Pi-Video
Autor Wiadomość
MagdaAnna 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Paź 05, 2011 09:36   

agatka505 napisał/a:
Zastanawiajace jest ze opini udzielaja zupelnie nowe osoby na forum...ktore wyslaly tylko jeden post :?: hmmmmmm

Hej - ja tez nie jestem tak całkiem dawno w serwisie. Poza tym PI-Video, jak mi wiadomo, jest dość nową firmą na rynku. Dodatkowo - większość osób, które są na tym forum, to takie, które poszukują informacją pod kątem swojego ślubu i wesela, i w związku z tym nie mają dużo postów, albo takie, które zostały poproszone przez daną firmę o rekomendacje na tym forum, więc nie ma się co czepiać.

A warcając do Pana Pawła - ja bardzo gorąco go już teraz mogę polecić, pomimo tego, że będzie uwieczniał naszą uroczystość dopiero w Sylwestra tego roku. Pierwsze wrażenie - super kontaktowy, otwarty, z pomysłem i genialnym podejściem do klienta. Dodatkowo, filmy, te które widzieliśmy mimo tego, że proste to z niebanalnymi efektami - i nie pisze tu o serduszkach czy takich tam. Dodatkowo cena bardzo przystępna, biorąc pod uwagę, że na naszym weselu Pan Paweł się napracuje do około 3 rano. A to, że firma jest nowa to dodatkowy plus!!!! W końcu w tej branży markę się buduje na reputacji - a tą można uzyskać tylko od klientów, od tych zadowolonych oczywiście.

agatka505 
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 10:13   

W woli sprostowania nie czepiam sie a wyrazam tylko swoja opinie ;)

pi-video 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Pi-Video
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 11:20   

agatka505 napisał/a:
Zastanawiajace jest ze opini udzielaja zupelnie nowe osoby na forum...ktore wyslaly tylko jeden post :?: hmmmmmm

Wytłumaczenie jest proste: Pary (niekoniecznie z tego forum), którym robiłem film z wesela, proszę o umieszczenie wpisu/recenzji mojej pracy.
A że są to ludzie mili i (mam nadzieję) zadowoleni - pozytywnie ustosunkowują się do mojej prośby.

Ot i cała tajemnica :P

agatka505 
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
Wysłany: Sro Paź 05, 2011 11:30   

Dobry argument...umowmy sie, ze tak jest. Choc wyglada to dosc zabawnie...

sylwia321 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 16.07.2011
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 09:14   

agatka505 napisał/a:

Coż w tym zastanawiającego. Osoby, które skorzystały z usług po prostu się zalogowują właśnie po to by napisac co myślą o usługach. Tak jak np. ja. Skorzystałam z usług Pawła zalogowałam się, napisałam co myśle po to by inne pary zastanawiające się mogły zobaczyc opinie ludzi którzy juz skorzystali i więcej na to forum nie wchodziłam. Aż do dnia dzisiejszego. Pozdrawiam

pi-video 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Pi-Video
Wysłany: Wto Sty 10, 2012 21:18   

dla mnie liczy się różnorodność :)

http://www.youtube.com/watch?v=8aVboYvZQNY
http://www.youtube.com/watch?v=dMuyi9ALuyE
http://www.youtube.com/watch?v=vLn9VhHUp3E

MagdaAnna 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Sty 31, 2012 12:26   

agatka505 napisał/a:
Dobry argument...umowmy sie, ze tak jest. Choc wyglada to dosc zabawnie...

Agatko 505 - jeśli cię to nadal interesuje to Pan Paweł (video) i Pan Jacek (foto) udokumentowali naszą uroczystość w minionego Sylwestra. Rezultat, jak dla nas bomba!!! Z Mężem nie mieliśmy utartego schematu i nie narzucaliśmy co ma być i jak zrobione - nawet pleneru jako takiego nie robiliśmy w dniu ślubu bo pogoda średnio dopisała, ale mimo tego, i płytka i zdjęcia jakie dostaliśmy od Pawła i Jacka w pełni nas zadowoliły. Film, inny niż wszystkie, które do tej pory miałam okazję obejrzeć. Trochę na poważnie - dla Rodziców (cz 1) i trochę z jajem (cz. 2) - dla nas i znajomych. Pawłowi udało się uchwycić kwint esencję klimatu naszego balu sylwestrowego i jednocześnie umiał zachować powagę odnoszącą się do sytuacji - ślub. A biorąc pod uwagę, że dostał od nas tylko wykaz utworów, z czego większość była niestety wolna, to my osobiści uważamy, że sprawił się na medal.
Jacek ze swojej strony dorzucił zdjęcia, które pomimo tego, że robione na miejscu i w trakcie przyjęcia i w pośpiechu (sesja trwała chyba tylko 20minut), są cudne. Umiał również docenić naszych gości, którzy mają z czego teraz odbitki wybierać. Ze swojej strony mogę przesłać zainteresowanym próbkę pracy obu Panów na prv.
Do tego należy też dodać, że obaj niestety musieli zostać na naszym przyjęciu do 3 rano - ze względu na datę (31.12.2011) wszystko było nieco później niż zwykle, ale nie było to dla nich problemem. Do tego gotowy materiał od obu odebraliśmy już 21.01, a mogliśmy wcześniej gdyby nie nasz wyjazd i fakt, że tylko w weekendy możemy się zjawić w Radomiu.
Podsumowując - jeśli są tacy, którzy szukają video i foto innego od standardów, którzy szukają usługodawców, którzy są elastyczni i mają niebanalne pomysły - polecam Pi-Vide w supporcie z Jackiem - fotografem. My skorzystaliśmy - i nie żałujemy.

paulyna 
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Sty 31, 2012 22:07   

Ciekawa jestem zatem ile mniej więcej taka różnorodność kosztuje . :)

MagdaAnna 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Sty 31, 2012 22:57   

paulyna napisał/a:
Ciekawa jestem zatem ile mniej więcej taka różnorodność kosztuje . :)

Chyba mniej niż myślisz :D Szczegóły masz na prv.

paulyna 
Lubię tu być

Data ślubu: 31.12.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Lut 01, 2012 08:22   

Chyba mniej niż myślisz :D Szczegóły masz na prv.[/quote]

No i nic nie ma :(

pi-video 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Pi-Video
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 14:41   zapraszam na odnowioną stronę