|
|
| Autor |
Wiadomość |
pi-video
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Pi-Video
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 14:22 [Video] Pi-Video
|
|
|
|
Firma PI-VIDEO zapewnia profesjonalny i oryginalny film w jakości HD (na DVD lub Blue-Ray) w konkurencyjnej cenie.
Jesteśmy absolwentami warszawskiej szkoły filmowej AFiT, dlatego w swoich produkcjach stosujemy techniki filmowania i montażu charakterystyczne dla kina i telewizji.
Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie.
Kontakt:
tel.503 486 711
p.skrzypczyk@pi-video.pl
www.pi-video.pl
| Mathie napisał/a: | | Zapraszamy do przejrzenia wpisu zamieszczonego przez właściciela tej firmy w naszej bazie firm: slubiwesele.radom.pl - Pi-Video - kliknij tutaj! - dokładne informacje, zdjęcia, lokalizacja na mapie i inne szczegóły. |
|
| |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Wrz 08, 2010 19:49 poprosze o opinie
|
|
|
|
| witam, czy ktos moze mial robiony film przez ta firme ? zlezy mi na opinii wiec prosze o odpowiedz, dziekuje:) |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Wto Lis 09, 2010 16:57 hej
|
|
|
|
| musze przyznac ze film ładnie nakrecony, podoba mi sie:) poprosze o wiecej:) |
|
|
|
 |
pi-video
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Pi-Video
|
|
|
|
 |
elcia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 22:16
|
|
|
|
Widziałam film u koleżanki, bardzo mi się spodobał. Dlatego też zamierzamy skorzystać z usług pana Pawła. |
|
|
|
 |
Rogaliki
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 09:38
|
|
|
|
| Jestem pod wrażeniem. Film nakręcony profesjonalnie, bardzo ciekawe ujęcia! |
|
|
|
 |
lilka0685
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Mar 26, 2011 14:00
|
|
|
|
Korzystałam w usług tej firmy w pakiecie z fotografem i jestem bardzo zadowolona. Film i zdjęcia są świetne. Szczerze polecam innym parom. |
|
|
|
 |
sylwia321
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 16.07.2011
|
Wysłany: Sob Lip 30, 2011 10:07
|
|
|
|
| Ja również korzystałam z usług Pawła i muszę przyznać, że naprawdę nasz wspaniały dzień został ujęty w profesjonalny sposób. Nic nie pozostało tylko polecić tego kamerzystę innym parom, które chcą mieć dzień ślubu skamerowany w naprawdę fajny i pomysłowy sposób. Nasz plener czy wstawki, ogólnie film obrobiony przez przez Pawła jest po prostu genialny. Jesteśmy szczerze zadowolenie i POLECAMY PANA PAWŁA SKRZYPCZYKA:) Pozdrawiamy Sylwia i Tomek |
|
|
|
 |
pi-video
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Pi-Video
|
|
|
|
 |
pi-video
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Pi-Video
|
|
|
|
 |
Asieńka
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 11.06.2011
|
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 13:25
|
|
|
|
Panowie z Pi-Video dokumentowali nasz ślub w czerwcu tego roku i jesteśmy bardzo zadowoleni z rezultatów naszej współpracy.
Epitety, którymi mogłabym się posłużyć opisując ich to: fachowość, elastyczność, pomysłowość, otwartość, dyspozycyjność.
Panowie byli bardzo zaangażowani- dopytywali o wszystkie szczegóły i nasze preferencje, tak abyśmy byli zadowoleni z efektu. mimo, ze byli do naszej dyspozycji także przed ślubem to jednak poświęcili nam inny dzień na zdjęcia w plenerze (w odległym od radomia miejscu!!!)
Czas oczekiwania na płytę i zdjęcia skrócili do minimum, co bardzo mnie ucieszyło wiedząc ile czekali nasi znajomi na album lub płytę od innych firm.
efekty-mamy się czym chwalić!
płyta: efekt oglądania tak jak w "starym kinie'; inne niż wszem obecne i popularne podkłady muzyczne; czas trwania taki że nie idzie sie znudzić oglądaniem, no i oczywiście WYWIAD-nowosc dla wielu moich znajomych; jesteśmy zachwyceni mimo mojej wpadki:), którą Paweł S. skrzętnie wykorzystał i wplótł w dialog dla humoru.
Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za indywidualne podejście do naszych 'zachcianek'
Gorąco polecam |
|
|
|
 |
agatka505
Zadomawiam się

Data ślubu: 27/08/2011
|
Wysłany: Wto Paź 04, 2011 14:45
|
|
|
|
Zastanawiajace jest ze opini udzielaja zupelnie nowe osoby na forum...ktore wyslaly tylko jeden post hmmmmmm |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|