|
|
| Autor |
Wiadomość |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 07:56
|
|
|
|
| Oczywiście, że zdarzają się osoby, które bawią się oddzielnie i po prostu nie życzą sobie być filmowane. Ale ja tu nie mówię o takim przypadku. Wszyscy bawiliśmy się mniej więcej w jednym miejscu, a i tak jedna dziewczyna z partnerem jest praktycznie non stop. Nie będę się wyrażała fachowo bo się na tym nie znam, ale każde nowe ujęcie zaczyna się od niej. A to zbliżenie na nią, a to na jej partnera. Podczas gdy w koło bawi się pozostałych 20 osób. Po obejrzeniu płyty strasznie zawrzało, czy to płyta naszej całej klasy czy owej panny? A później jakoś koleżanka tej dziewczyny wygadała się że kamerzystą był ktoś od niej z rodziny (choć czy to do końca prawda nie jestem pewna). No i co to jest nasza wina? Wiadomo, że trudno żeby kamerzysta spamiętał twarze 30 osób czy biegał za nimi po sali. Ale takie wtykanie wszędzie jednej osoby gdzie się da mnie bardzo zraziło. |
|
|
|
 |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 10:27
|
|
|
|
| a jaka jest cena za zdjecia, interesuje mnie plener, kościół i wesele? |
|
|
|
 |
Video-Kadr
Dopiero zaczynam

Właściciel firmy
Video-Kadr
|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 15:02
|
|
|
|
| narzeczona napisał/a: | | (...)A później jakoś koleżanka tej dziewczyny wygadała się że kamerzystą był ktoś od niej z rodziny (choć czy to do końca prawda nie jestem pewna). (...) |
Skoro nie jest Pani pewna to prosze o takich rzeczach nie pisac. Nigdy nie pozwalamy zeby przy nagraniach zbiorowych(takich jak studniowki lub komunie) kamerzysta byl w jakiejkolwiek relacji(pokrewienstwo, znajomosc) z uczestnikami filmowanego wydarzenia. I zaznaczam ze nie jest spowodowane tym ze wtedy taki kamerzysta bedzie nagrywal wiecej dana osobe ale tym zeby uniknac takich sytuacji kiedy ktos uzywa tego jako argumentu. Wiec powtarzam, sytuacja taka jaka Pani opisala jest w naszej firmie niedpuszczalna.
| Cytat: | | a jaka jest cena za zdjecia, interesuje mnie plener, kościół i wesele? |
W odpowiedzi na pytanie Pani Lusi:
Wszystko uzaleznione jest od ilosci zamowionych zdjec. Nigdy nie liczymy za tzw. "poze"(a niektorzy fotografowie licza sobie po kilkadziesiat zlotych). U nas placi Pani za faktyczna ilosc zdjec jakie Pani otrzymuje. Ceny ksztaltuja sie nastpujaco:
- 13zl/szt zdjecia plenerowe
- 7zl/szt zdjecia z reportarzu(a wiec slub, blogoslawienstwo, wesele i ew. poprawiny)
Zawsze do zdjec dolaczony zostaje album gratis oraz plyta ze zdjeciami ktor zostaly zamowione + 50% lub wiecej zdjec gratisowych(ktore mozna wywolac we wlasnym zakresie).
W ofercie mamy rowniez kilka wersji tzw. fotoksiazki ktorej cena ksztaltuje sie roznie i jest bardzo zalezna od wybranego rodzaju owej fotoksiazki oraz ilosci zamowionych zdjec.
Po wiecej informacji zapraszam do firmy:
ul. Sobieskiego 1/89
lub telefonicznie: (048) 345-12-29
przykladowe zdjecia mozna obejrzec na stronie internetowej: http://www.videokadr.org lub w firmie. |
|
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Cze 15, 2009 19:18 :)
|
|
|
|
| przejrzeliśmy wśród znajomych wesela gdzie kamerowane było przez Was i jednego jesteśmy pewni, że dokonaliśmy dobrego wyboru. pozdrawiam |
|
 |
moniani
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 10:46 NIE POLECAM Video-Kadr
|
|
|
|
| Nie polecam nikomu zdjęć u tych państwa. My wzieliśmy jego córkę i nie jesteśmy zadowoleni ze zdjęć zapłaciliśmy bardzo dużo a zdjęcia są po prostu nie profesjonalne. Jak zanieśliśmy do wywołania w innym zakładzie fotograficznym to właściciel zakładu nas wyśmiał powiedział, że on takich zdjęć nikomu by nie oddał. Na większości zdjęć święciła nam się twarz widać było rzeczy, które powinny być w jakiś sposób zretuszowane. Po prosty ta pani jest jakąś amatorką a nie profesjonalnym fotografem. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŻENADA |
|
|
|
 |
missia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 18:18 Re: NIE POLECAM Video-Kadr
|
|
|
|
| absolutnie sie nie zgadzam z przedmowczynia. ja podobnie jak i zaprzyjazniona para jestesmy bardzo zadowoleni zarowno z plyt jak i zdjec. |
|
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 19:34
|
|
|
|
| to jest kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje. nie każdemu będzie podobać się to samo |
|
 |
asmina_s
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.04.2010
|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 19:55
|
|
|
|
| ja mam ich na swoje wesele w kwietniu napisze jak sie spisali.Poleciło nam videokadr kilkoro znajomych więc nie obawiam sie klapy cena też dobra.Mam nadzieje że wszystko wyjdzie dobrze. |
|
|
|
 |
agnieszka125
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 18:56
|
|
|
|
| Jakiś czas temu byłam u nich i oglądałam materiał, szczerze mówiąc nie zbyt mi się podobał.Głownie to samo co u wszystkich, a ja bym chciała cos innego. |
|
|
|
 |
dycia25
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.09.2011
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 18:41
|
|
|
|
| moi znajomi ostatnio mieli tą firmę na swoim weselu i szczerze mówiąc jak obejrzałam płytę i zdjęcia to nic specjalnego zdjęcia typowe tzn. sztuczne tło a jak w plenerze to np: pan młody łapię panią młodą za kolano i tyle spodziewałam się czegoś lepszego no ale gust to gust video też nic specjalnego ale to jest moja opinia pozdrawiam |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 18:54
|
|
|
|
| a gdzie jest wideokadr??? |
|
 |
lolas1
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Mar 15, 2010 22:27
|
|
|
|
| a to oni maja kilka ekip???jak to jest??czy to tylko jedna firma'???bo z tego co piszecie wynika że jest ich kilka... |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|