Zamknięty przez: Mathie Wto Mar 01, 2011 18:32 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Annna nowa
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Lip 04, 2010 15:17 Zespół na wesele. Fotograf lub kamerzysta GRATIS!!!
|
|
|
|
Witam
Piszę do wszystkich "Młodych Par" zamierzających się pobrać. Ja już mam za sobą wesele i chciałam polecić zespół z mojego wesela. Na lepszy chyba nie mogłam trafić. Byli nie za drodzy, zabawa była na najwyższym poziomie...
Co prawda nie miałam na weselu typowego Dj'a ale koleżanka poleciła mi grupę,
która zajmuje się weselami i nie tylko. Przekonała mnie tym,
że nie byli drodzy i co ważne dla mnie było MIAŁAM FOTOGRAFA W CENIE więc miałam jeden wydatek mniej. Dodatkowo do tego mogłam wybrać sobie czy chce muzykę na żywo
śpiewaną czy tzw. "mieszaną". Czyli mechaniczną plus śpiew na żywo wybrałam tą drugą opcje.
Pan z którym się kontaktowaliśmy zaproponował nam jeszcze wodzireja, karaoke lub Drak Queen na weselu nie byłam
przychylna do tego tematu ale uległam i wybraliśmy karaoke przyznaje że był to pomysł trafiony w 10;)
Goście jeszcze długo wspominali Nasze wesele i poprawiny.
Jeżeli mogę jakoś pomóc to przesyłam
Kontakt 607-329-306
bądź mail weselnyshow@vp.pl
Kochani jeżeli zdecyduje się ktoś, piszcie jak się udało Wasze wesele z tą grupą.
Pozdrawiam i życzę tak udanego wesela jakim było moje:) |
|
|
|
 |
Krzysztof
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 14:17
|
|
|
|
| Pierwszy post i odrazu ,,autoreklama''.No ale dobrze,jeżeli jest to wszystko prawda, to chwała Ci za to. |
_________________ Robić coś to dobrze, a jak żle ,to lepiej wcale. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|